Wiener aromaterápiás fáslizás


Narancs helyett inkább alma...

Szebb bőr, kevesebb göröngy, több mosoly!


Az alábbi képeken az alapcsomag hatása látszik: a 2. kezelés előtt (!) készültek a montázsok felső fotói, az alsók pedig az 5. alkalom (!) előtt. Jól láthatók a comb belső oldalán és a térdhajlatnál az erősen elhalványult visszerek, illetve a hason történt változások, de a szebb bőrtónus és láthatóan karcsúbb kontúr is érzékelhető!

Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési rendszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, s egyúttal megszépüljön a bőrünk.

Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakódott fölösleges tápanyagok! A módszer azért annyira hatékony, mert a szervezet hőegyensúlyának fenntartására épül, amely a napi kalóriaszükséglet 70-80%-át használja fel. Fontos megjegyezni, hogy a Wiener Kosmetikum® aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség és az ún. szauna hatás.

Az aromaterápiás fáslizó módszer alkalmas a cellulit leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére (haskötény esetén a 18 cm-es körfogatcsökkenési eredmény sem számít ritkaságnak).

Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra, valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva.

A módszert kúraszerűen javasolt alkalmazni, a hatékonyságot jelentősen befolyásolja a folyadékfogyasztás. 5 alkalom után már jelentős javulás áll be a bőr és a szövetek feszességében, illetve alkattól és életmódtól függően megindul a körméretek csökkenése, mely további kezelésekkel több ruhaméretnyi változáshoz vezethet. A vendégek az esztétikailag zavaró hajszálértágulatok elhalványodását, a méreganyagok kiürülésével a testi-lelki energiák visszatérését figyelték meg.

A kezelés időtartama kb. 90 perc.

Lehetőség van kombinált kezeléscsomag összeállítására, ahol szükség esetén nyirokmasszázs, illetve külön alkalmakkor cellulitmasszázs és köpölyözés javíthatja az eredményeket.

(A javallatokról és ellenjavallatokról lásd: Általános tudnivalók)

© 2016 Mosolygó alma - masszázs a jó közérzetért
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!