Hírek

Kedves Vendégem!

Október elejétől új árlistával várlak, mely a mai naptól megtekinthető az Árak menüpontban. A bérleteket bátran használd családtagjaiddal, hiszen szabadon átruházhatóak az alkalmai, és nincs lejárati ideje, de árgaranciát 180 napig vállalok, ennek lejárta után az aktuális ár az irányadó.

Időpontfoglalás a kívánt időpont előtt legalább két héttel javasolt, közeli időpontot jellemzően csak lemondás esetén tudok felajánlani. Épp ezért a lemondás feltételeit figyelmesen olvasd el, egy felszabaduló helynek mindig örül valaki!

Szeretettel várlak egy jóleső masszázsra!

Pápai Luca

2022. szeptember 24.


Figyelem!

Továbbra is a COVID-19-re vonatkozó - éppen aktuális - járványügyi szabályzás figyelembe vételével dolgozom. Mivel jelenleg a tünetek igen sokfélék, kérem, hogy a rossz közérzet, betegség bármely jelét tudasd velem, hogy megfontolhassuk a találkozás átütemezését. 

Nagyon fontos, hogy amennyiben a megbeszélt alkalomhoz képest 4 napon belül oltottak/oltanak, kérlek, jelezd, hogy új időpontot tudjunk megbeszélni. 

Vigyázzunk egymásra!

A mai naptól a masszázsszolgáltatásra azt csak magánszemélyként igénybe vevő vendégek kérhetnek időpontot, számlát ugyanis csak nekik tudok kiállítani. Köszönöm megértésed!

2022. szeptember 1.