Hírek

Kedves Érdeklődő!

2024. március 19-től várhatóan április közepéig kórházi gyógykezelésem miatt új időpontot nem tudok adni. Az ezt követő hetekben az érintett időszakra már korábban megbeszélt alkalmak újrafoglalása előnyt élvez, így az új érdeklődők türelmét kérem.
Amennyiben még nem találkoztunk, de szeretnél jönni hozzám, kérlek, április végén keress, terveim szerint akkor már tudok konkrét szabad időpontot javasolni.
Addig is, jó egészséget és áldott húsvéti ünnepet kívánok!

Szeretettel: Pápai Luca

2024. március 18. 

Kedves Vendégem!

Október elejétől új árlistával várlak, mely a mai naptól megtekinthető az Árak menüpontban. A bérleteket bátran használd családtagjaiddal, hiszen szabadon átruházhatóak az alkalmai, és nincs lejárati ideje, de árgaranciát 180 napig vállalok, ennek lejárta után az aktuális ár az irányadó.

Időpontfoglalás a kívánt időpont előtt legalább két héttel javasolt, közeli időpontot jellemzően csak lemondás esetén tudok felajánlani. Épp ezért a lemondás feltételeit figyelmesen olvasd el, egy felszabaduló helynek mindig örül valaki!

Szeretettel várlak egy jóleső masszázsra!

Pápai Luca

2022. szeptember 24.


Figyelem!

Továbbra is a COVID-19-re vonatkozó - éppen aktuális - járványügyi szabályzás figyelembe vételével dolgozom. Mivel jelenleg a tünetek igen sokfélék, kérem, hogy a rossz közérzet, betegség bármely jelét tudasd velem, hogy megfontolhassuk a találkozás átütemezését. 

Nagyon fontos, hogy amennyiben a megbeszélt alkalomhoz képest 4 napon belül oltottak/oltanak, kérlek, jelezd, hogy új időpontot tudjunk megbeszélni. 

Vigyázzunk egymásra!

A mai naptól a masszázsszolgáltatásra azt csak magánszemélyként igénybe vevő vendégek kérhetnek időpontot, számlát ugyanis csak nekik tudok kiállítani. Köszönöm megértésed!

2022. szeptember 1.