Cellulitmasszázs


A cellulit, más néven narancsbőr a sejtközötti térben felszaporodó salakanyaggal áll összefüggésben. Kialakulásának oka lehet az elégtelen nyirokkeringés, öröklött tényezők, mozgáshiány, helytelen táplálkozás és folyadékfogyasztás, stressz, fogamzásgátló szedése is.

A cellulitmasszázs fellazítja a zsírszöveteket, hogy azokat a szervezet könnyebben lebonthassa. A masszázs a gondosan válogatott, természetes illóolajak hatását is kihasználva megemeli a bőr hőmérsékletét, élénkíti a vérkeringést, gyorsítja a sejtek anyagcseréjét. A hatást fokozza a köpölyözés és a testtekercselés, a hatóanyagok bevitelét szükség szerint ultrahanggal segíthetjük.

A masszázs eredményességét jelentősen befolyásolja a folyadékbevitel, illetve segíti az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás.

A kezelés eredménye a simább bőr, szebb testkontúr, karcsúbb vonalak, ruhaméret-csökkenés - jobb közérzet és több mosoly!

A masszázsfajtát a Wiener aromaterápiás fáslizás kiegészítő kezeléseként, nagyobb csomag részeként, szükség esetén ajánlom.

A masszázs alkalmazása kúraszerűen javasolt.

Terhesség és szoptatás esetén nem ajánlott.

(Javallatokat és ellenjavallatokat lásd: Általános tudnivalók)


© 2016 Mosolygó alma - masszázs a jó közérzetért
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!