Frissítő talpmasszázs

A szem a lélek tükre - tartja a mondás, de ez nem teljes így, hiszen a testi-lelki állapotunkról például a talpunk is árulkodik. Egy frissítő talpmasszázs segít a betegségekből való kilábalásból, illetve a helyes úton tartja az egészséges szervezetet.

A jó sofőr gondoskodik arról, hogy autójának kerekei mindig rendben legyenek - ez a négytenyérnyi felület tökéletes állapotban kell legyen ahhoz, hogy biztonságosan közlekedhessünk. Sokkal többet érdemel a saját talpunk: egész testünk súlyát viseli, és minden lépésünknél nagy igénybevételnek van kitéve. Egy gondos gazda nem kényszeríti rossz minőségű vagy túl magas sarkú cipőbe, rendszeresen ápolja a lábat - és a bölcs ember, aki a kellemest a hasznossal is szereti összekötni, rendszeresen jár frissítő talpmasszázsra is.

A talpmasszázs elválaszthatatlan része a reflexológia, amely egy ősrégi, tapasztalatokon alapuló tudomány, és a talpon található zónák ingerlésével hat a zónához kapcsolódó szervre, a vérkeringésre, központi idegrendszerre, de még a csontozatra is. A szervzónák stimulálásával a megfelelő szerv vagy testtájék energiaellátását javíthatjuk. 

A masszázsfajta a legfontosabb szervekre és testterületekre rövidített formában a teljes testes svédmasszázs programba építve érhető el.

A frissítő talpmasszázs nem reflexológia, de a reflexológia tudományán alapul.

A frissítő talpmasszázs ellenjavallatai az Általános tudnivalókban felsoroltak mellett, illetve azokból kiemelve a bőr, köröm bármilyen fertőző betegsége, orbáncos láb, égés, lábszárfekély, üszkösödés, nyílt seb, törés, illetve a visszerek heveny gyulladásos állapota.© 2016 Mosolygó alma - masszázs a jó közérzetért
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!