Hol találsz meg?

Telki, Muskátli utca 1.

Telefon: +36-20-330-10-79

Időpontfoglalás előtt kérem, hogy figyelmesen olvasd el a foglalásról, lemondásról, felhasználási feltételekről található információkat az oldal alján, valamint tekintsd át az általános tudnivalókat, hogy a masszázs valóban feltöltő, mosolygós élmény legyen. 


Bejelentkezés (első alkalommal telefonos egyeztetést kérek a leghatékonyabb kezelési forma kiválasztásához, emiatt kérem, hogy az üzenet tartalmazzon telefonos elérhetőséget):

Foglalási és vásárlási információkA szolgáltatás nyújtásásának feltétele az adatlapon olvasható ellenjavallatok tudomásul vétele, a kért egészségügyi információk, illetve érvényes számlakibocsátáshoz szükséges adatok előzetes megadása. A szolgáltatást kizárólag magánszemélyként lehet igénybe venni a rám vonatkozó számlázási szabályok miatt.
 
Kizárólag munkanapokra van lehetőség időpontot kérni, hétvégén, ünnepeken a legjobb feltöltődés, ha szeretteinkkel vagyunk. 

     Nagyon fontos, hogy amennyiben nem jó a közérzeted, vagy a megbeszélt alkalomhoz képest 4 napon belül oltottak/oltanak, kérlek, jelezd, hogy ennek figyelembe vételével tudjunk időpontot megbeszélni. Bármilyen oltástól számított 4 napon belül nem javaslom a masszázst.

     A honlap a Webnode szolgáltatásainak keretén belül működik. Az adatvédelemmel kapcsolatos információkról bővebben itt tájékozódhat: https://www.webnode.hu/privacy-policy/


Időpont módosítása vagy lemondása

A megbeszélt időpont módosítását vagy lemondását legkésőbb 12 órával előtte kérem jelezni sms-ben vagy emailben. A későn vagy le nem mondott kezelés megtörténtnek tekintendő és kifizetendő (vis maior kivételével), illetve a bérletből levonásra kerül. Fordított esetben ajándék alkalmat ajánlok fel.

Pontos érkezés

A megbeszélt időponthoz képest érdemes legfeljebb 1-2 perccel előbb, mint később érkezni. A késéssel a masszázs időtartama rövidülhet!

Árak és felhasználási feltételek

Az árlistában feltüntetett (bruttó) árak és az alábbi feltételek 2023. október 2-től visszavonásig érvényesek. 2023. február elsejétől a meghívásos alkalmak beváltása vásárlástól számított 180 napon belül lehetséges, utána a meghívás elévül. A bérletre a vásárlástól számított 180 napig érvényes az árgarancia, ennek lejárta után a beváltás az aktuális díj figyelembe vételével és a különbözet kifizetésével történik. A bérlet alkalmait a tulajdonosa átruházhatja családtagjaira vagy előzetes értesítésemmel más személyre.

12 órán belüli (nem vis maior) lemondás vagy elfelejtett időpont esetén a kezelés megtörténtnek tekintendő és kifizetendő.