Hol találsz meg?

Telki, Muskátli utca 1.

Telefon: +36-20-330-10-79

Bejelentkezés:

Foglalási és vásárlási információkA szolgáltatás nyújtásásának feltétele az adatlapon olvasható ellenjavallatok tudomásul vétele, a kért egészségügyi információk, illetve érvényes számlakibocsátáshoz szükséges adatok előzetes megadása. A szolgáltatást kizárólag magánszemélyként lehet igénybe venni a rám vonatkozó számlázási szabályok miatt.
 
Kizárólag munkanapokra van lehetőség időpontot kérni, hétvégén, ünnepeken a legjobb feltöltődés, ha szeretteinkkel vagyunk. 

     Nagyon fontos, hogy amennyiben nem jó a közérzeted, vagy a megbeszélt alkalomhoz képest 4 napon belül oltottak/oltanak, kérlek, jelezd, hogy ennek figyelembe vételével tudjunk időpontot megbeszélni. Bármilyen oltástól számított 4 napon belül nem javaslom a masszázst.

     A honlap a Webnode szolgáltatásainak keretén belül működik. Az adatvédelemmel kapcsolatos információkról bővebben itt tájékozódhat: https://www.webnode.hu/privacy-policy/


Időpont módosítása vagy lemondása

A megbeszélt időpont módosítását vagy lemondását legkésőbb 12 órával előtte kérem jelezni, sms-ben vagy emailben. A későn vagy le nem mondott kezelés megtörténtnek tekintendő és kifizetendő (vis maior kivételével), illetve a bérletből levonásra kerül. Fordított esetben ajándék alkalmat ajánlok fel.

Pontos érkezés

A megbeszélt időponthoz képest érdemes legfeljebb 1-2 perccel előbb, mint később érkezni. A késéssel a masszázs időtartama rövidülhet!

Árak és felhasználási feltételek

Az árlistában feltüntetett (bruttó) árak és az alábbi feltételek 2022. október 1-től visszavonásig érvényesek. Korlátlan érvényességű bérletek és 1 évig érvényes "Gondoltam rád!" kártya vásárolhatók 2023. január 31-ig. 2023. február elsejétől a meghívásos alkalmak beváltása vásárlástól számított 180 napon belül kötelező, utána a meghívás elévül. A bérletre a vásárlástól számított 180 napig érvényes az árgarancia, ennek lejárta után a beváltás az aktuális díj figyelembe vételével és a különbözet kifizetésével történik. A bérlet alkalmait a tulajdonosa átruházhatja családtagjaira vagy előzetes értesítésemmel más személyre.

12 órán belüli (nem vis maior) lemondás vagy elfelejtett időpont esetén a kezelés megtörténtnek tekintendő.