Hol találsz meg?

Telki, Muskátli utca 1.

Telefon: +36-20-330-10-79

Bejelentkezés:

Foglalási és vásárlási információkA szolgáltatás nyújtásásának feltétele az adatlapon olvasható ellenjavallatok tudomásul vétele, a kért egészségügyi információk, illetve érvényes számlakibocsátáshoz szükséges adatok előzetes megadása.
 
Csak munkanapokra van lehetőség időpontot kérni, hétvégén, ünnepeken a legjobb feltöltődés, ha szeretteinkkel vagyunk. 

     Nagyon fontos, hogy amennyiben nem jó a közérzeted, vagy a megbeszélt alkalomhoz képest 4 napon belül oltottak/oltanak, kérlek, jelezd, hogy ennek figyelembe vételével tudjunk időpontot megbeszélni. Bármilyen oltástól számított 4 napon belül nem javaslom a masszázst.

     A honlap a Webnode szolgáltatásainak keretén belül működik. Az adatvédelemmel kapcsolatos információkról bővebben itt tájékozódhat: https://www.webnode.hu/privacy-policy/

Időpont módosítása vagy lemondása

A megbeszélt időpont módosítását vagy lemondását legkésőbb 12 órával előtte kérem jelezni. A későn vagy le nem mondott kezelés megtörténtnek tekintendő és kifizetendő (vis maior kivételével), illetve a bérletből levonásra kerül. Fordított esetben ajándék alkalmat ajánlok fel.

Pontos érkezés

A megbeszélt időponthoz képest érdemes pár perccel előbb, mint később érkezni. A késéssel a masszázs időtartama rövidülhet!

Árak és akciók

Az árlistában feltüntetett (bruttó) árak 2021. november 1-től visszavonásig érvényesek. Egyéni bérletek, meghívókártya vásárlására is lehetőség van, melyekre a vásárlástól számított 180 napig érvényes az árgarancia, ennek lejárta után a beváltás az aktuális díj figyelembe vételével történik.

Törzsvendégeknek ajándék kezelésről, kedvezményről egyéni tájékoztatást küldök.